Welke zaagmachines heeft Skil?

Wat de boer niet kent dat eet die niet. Een spreekwoord wat je maar al te vaak hoort, maar ditzelfde spreekwoord is ook toepasbaar op klussers, want: ‘wat de klusser niet kent dat gebruikt hij niet’. Vaak als je gewend bent aan één merk wil je daar graag bijblijven. Nu kan het zo wezen dat je tot op heden met Skil gereedschap hebt gewerkt. Alle machines die jij hebt gehaald moeten in dat geval dan ook van Skil zijn. Afwijken is geen optie! Wat doe je dan als je een nieuwe zaagmachine wilt kopen? Tijd om je hier een handje bij te helpen, want Skil heeft een aantal verschillende soorten zaagmachines. Na het lezen van dit blogbericht ben je weer helemaal op de hoogte van het aanbod van Skil. Laten we snel beginnen met de eerste zaagmachine van Skil.

skil-zaagmachine-1

Decoupeerzaag

Skil is een merk die zeker decoupeerzagen heeft geproduceerd. Het is zelfs zo dat ze decoupeerzagen leveren die een combinatie zijn van een recipro- en decoupeerzaag. Skil geeft deze uitvinding ook wel de naam ‘combisaw’. De tekst ‘combi’ staat hier voor het combineren van twee verschillende machines in één. Dankzij de decoupeerzaag kun je mooi vormen zagen. De reciprozaag daarentegen helpt je om een groter zaagbereik te creëren. Een machine die dus zeker niet mag ontbreken in jou gereedschapskar! Een Skil decoupeermachine kopen is dan zeker geen geldverspilling.

Reciprozaag

Dat SKil een combizaag heeft werd al duidelijk in het decoupeerzaag gedeelte. Gelukkig blijven ze hier niet bij, want ze leveren ook recipromachines die geschikt zijn voor zware zaagsituaties. Deze machines hebben het welbekende Skil design en zijn vaak goed betaalbaar. Je hoeft je dus als klant nooit zorgen te maken dat je teveel betaald. De kwaliteit zal zeker niet zo hoog zijn als een Festool, maar voldoet zeker wel aan de simpele klussen in en rondom het huis.

Afkortzaag

Mocht je balken en planken willen zagen? Dan kan dit zeker met een afkortzaag. Ook hier heeft Skil sterk in ontwikkeld, want ze hebben een eigen Skil afkortmachine ontwikkeld. Deze machine is ideaal om bijvoorbeeld de balken en planken van jou tuinschutting om maat te zagen. De machine beschikt over vele instellingen om een rechte en mooie zaagsnede te maken. Kortom! Een merk die van alle markten thuis is.

Leave a Comment