Verlichting op uw kantoor

Verlichting op uw kantoor

Related Post

  • No related post.

Het soort licht dat u op uw kantoor gebruikt kan enorm van belang zijn bij uw personeel. Zo kan het namelijk zijn dat wanneer er geen juist licht gebruikt wordt uw personeel: chagrijnig, moe en zelfs depressief worden van verkeerd licht gebruik. Er is een norm waar u zichzelf aan kunt houden wij het bepalen van de kantoorverlichting. Zo wordt er bij kantoorruimtes geadviseerd om voor een kleurtemperatuur van 3000k tot 4000 te kiezen. Hierdoor zouden uw werknemers beter kunnen functioneren en effectiever hun werk kunnen doen.

Vloerlampen

Om extra verlichting op uw kantoor toe te voegen kunt u gebruik maken van vloerlampen. Deze lampen kunt u ergens weg zetten waardoor het gebrek aan licht weer een nieuwe verlichte ruimte ontstaat.

Deze vloerlampen zijn er in verschillende vormen en maten en kunnen daarom ook gericht op uw inrichting worden gekocht. Wanneer u kantoor er modern is ingericht kunt u dus gemakkelijk een lamp zoeken die hierbij past. Bedenk hier wel bij dat u de ruimte niet té licht maakt. Dit kan namelijk ook een nadelig effect hebben op uw werkend personeel. Ze kunnen door teveel licht namelijk last krijgen van hun ogen en hoofd.

U kunt de lampen natuurlijk ook gebruiken wanneer u thuis een kantoor heeft. U kunt door deze vloerlampen ‘s avonds ook gemakkelijker werken wanneer het buiten donker is. Ook een vloerlamp creëert namelijk veel licht.

Gebruikte vloerlampen kopen

Door herstyling van kantoren gaan er veel artikelen zoals de vloerlampen weg terwijl ze nog zo goed als nieuw zijn. Bij www.officetopper.com kunt u deze lampen voor een aannemelijke prijs over kopen. De lampen zijn goed gecontroleerd op beschadigingen en daar waar nodig is gerepareerd. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u lamp bij aankomst helemaal beschadigd is of stukken heeft.

U kunt op deze website online bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf eens een kijkje te nemen in de showroom. In deze grote showroom vindt u meer producten naast de lampen zie zij hebben. Wanneer u even van te voren een afspraak maakt kan een deskundige u advies geven over de lampen.  

Leave a Comment