Installatiebedrijf nodig? KIN Installatietechniek is een allround speler!

Installatietechniek

Installatietechniek is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor vakgebieden waarbij verschillende technische componenten tot één functioneel geheel worden samengesteld. Het onderhoud van installaties behoort ook tot installatietechniek.KIN installatietechniek

Er zijn allerlei verschillende soorten elektrotechnische installaties waar installatietechniek op kan worden toegepast, zoals hoogspanningsinstallaties, beveiligingsinstallaties, ICT installaties, Domotica installaties, infratechnische installaties etc. Daarnaast zijn er ook installaties op het gebied van werktuigbouwkunde, transport en koeltechniek.

Een installatie kan ontworpen worden door een installatiebedrijf, een ingenieursbureau of een technisch adviesbureau. In Nederland zijn er ongeveer 9000 Technisch Installatiebedrijven, waarbij zo’n 140.000 werknemers werkzaam zjin.

Kin Installatietechniek Rijen

Een welbekende speler in Zuid Nederland op het gebied van installatietechniek is Kin Installatietechniek Rijen. Bij KIN Installatietechniek in Rijen werken meer dan 80 medewerkers. Het bedrijf zorgt voor een jaarlijkse omzet van ongeveer 15 miljoen. Kin Installatietechniek heeft al meer dan 100 jaar ervaring en heeft in de loop der tijd de status verkregen als erg betrouwbare partij op het gebied van installatietechniek.

Onderdeel van DGtC

Als onderdeel van DGtC valt KIN Installatietechniek Rijen onder een overkoepelende organisatie van dienstverlenende installatiebedrijven. DGtC werd in 1997 als holdingsmaatschappij van verschillende bedrijven in de techniek opgericht. Dat KIN Installatietechniek Rijen onderdeel is van DGtC biedt voor eindklanten van KIN verschillende voordelen. Door onderdeel te zijn van een overkoepelende organisatie is er voor eindklanten meer zekerheid. Daarnaast is er veel meer kennis aanwezig. Wanneer een medewerker van KIN tegen problemen aanloopt, zal hij er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer dit direct lukt, kan het probleem bij andere organisaties van DGtC worden voorgelegd om zo snel een oplossing te vinden.

Allround installatiebedrijf

Door de vele jaren ervaring is KIN installatietechniek Rijen uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf waarbij zij diensten verlenen in verschillende takken van installatietechniek. KIN Installatietechniek is specialist op het gebied van regeltechniek, werktuigbouwkunde en systeemintegratie. De diensten van Kin Installatietechniek kunnen eigenlijk in allerlei situaties worden toegepast. Zij hebben ervaring met installaties van kantoren en industrie tot woningbouw en gezondheidszorg.

Duurzaamheid

Een van de belangrijke pijlers in de bedrijfsvoering van KIN Installatietechniek Rijen is Duurzaamheid. Bedrijven en opdrachtgevers die op zoek zijn naar duurzame oplossingen, kunnen dan ook een optimale dienstverlening verwachten. Hierbij wordt ruimte geboden voor allerlei duurzame oplossingen, waarbij KIN naast duurzame installaties ook adviezen biedt op het gebied van subsidieregelingen voor duurzame oplossingen.

Meer over KIN lees je op: linkedin.com/company/kin-installatietechniek

Leave a Comment